Na predstavljanju knjige “Rusija naših snova” u Moskvi: Zlatko Dalić najavio da neće još dugo biti trener

Na predstavljanju knjige “Rusija naših snova” u Moskvi: Zlatko Dalić najavio da neće još dugo biti trener

Ne mislim još dugo biti trener. Prevelik je to stres, troši to čovjeka, rekao je Zlatko Dalić u Moskvi gdje je predstavio svoju knjigu “Rusija naših snova” u ruskom prijevodu.

Hrvatski izbornik je priznao da ga je protekla godina u kojoj je Hrvatska postala viceprvak svijeta ispunila nevjerojatnim ponosom i srećom, ali i iscrpila. Priželjkivao je Dalić i za sebe i za igrače malo odmora nakon teške kvalifikacijske utakmice s Walesom, ali je zbog Uefinih zahtjeva Hrvatska morala igrati i prijateljsku utakmicu s Tunisom.

– Imam 53 godine, neću vječno biti trener, ne mislim još dugo biti na klupi. Ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa, rekao je Dalić medijima koji su bili na predstavljanju knjige, prenose Sportske novosti.

U glavnom gradu Rusije Daliću je došao čestitati i ruski izbornik Stanislav Čerčesov, koji je čak i jedan od autora posebnog poglavlja iz knjige našeg izbornika. Na Dalićevu konstataciju kako ne planira još dugo biti na čelu reprezentacije, ali ni raditi kao trener, samo je rekao:

– Prijatelju Zlatko, kad se osjećaš loše, samo se sjeti Rusije. Odmah ćeš biti sretan i spokojan.

 

Facebook Comments