Želi li Šeks da predsjednica Kolinda uspije: Onda se treba što prije isključiti iz njezine kampanje

Želi li Šeks da predsjednica Kolinda uspije: Onda se treba što prije isključiti iz njezine kampanje

Vladimir Šeks komentirao je mogućnost promjene datuma Dana državnosti i njegovo vraćanje na 30. svibnja. Za današnji datum kaže da treba ostati, samo je pitanje u kojoj formi… “Sigurno će ostati kao državni blagdan, možda neki spomendan”, kaže Šaks.

Na pitanje hoće li sljedeće godine u ovo vrijeme aktualna predsjednica ponovno obnašati tu dužnost, kaže kako neće komentirati ništa što se odnosi na predsjedničke izbore, ali na spomen Miroslava Škore ipak kaže da je s njim često pjevao pjesmu “Uzalud vam trud svirači”.

O materijalima koji bi mogli kompromitirati aktualnu predsjednicu, a koje je upravo Šeks ponovno doveo u fokus javnosti, kaže: “Već godinu dana se plasiraju različite priče i spinovi da neki krugovi posjeduju kompromitirajuće materijele koji bi mogli kompromitirati predsjednicu. Nisam ništa drugo rekao. Ja ne znam, samo govorim da se u javnom prostoru o tome pričalo.”

Vladimir Šeks  se očito ne može  suzdržati od  sarkastičnih komentara i potrebe da  docira  političkim akterima. Ali  ako zaista želi pomoći predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, onda bi  trebao što manje  komentirati predsjedničku utrku.  Kada god  Šeks kaže nešto pozitivno o Kolindi, automatski raste popularnost njezinim protukandidatima.

 

Facebook Comments