Kuščević je neočekivano dobio veliku pohvalu: “Ministar je uvijek bio na raspolaganju”

Kuščević je neočekivano dobio veliku pohvalu: “Ministar je uvijek bio na raspolaganju”

Ivana Marković, SDP-ova gradonačelnica Supetra,  u razgovoru za portal Dalmacija danas neočekivano je nahvalila ministra Kuščevića.

“Ministra poznajem još od djetinjstva. Kasnije je bio načelnik Nerežišća i uvijek smo imali korektnu suradnju. Moram pohvaliti odnos mene kao gradonačelnice i njega kao ministra. Uvijek je bio ne samo meni, nego i kolegama na raspolaganju kada su u pitanju projekti, informacije i suradnja”, rekla je Marković.

Dodala je kako smatra da su problemi na lokalnoj razini vezani uz standard građana, realizaciju komunalnih projekata i kako vjeruje da je ministru Kuščeviću koji dolazi s otoka Brača također u interesu da realizira što veći broj projekata, ne samo u Supetru, nego svugdje na otoku.

“Tu je suradnja uvijek bila korektna”, istaknula je gradonačelnica Supetra dodajući da nije bila upoznata s donošenjem prostornog plana u Nerežišćima.

“Ne mogu reći da sam upoznata s procedurama u susjednim općinama. Znam kako izgleda procedura za donošenje plana. Tu je uključena šira javnost. To je nešto što vijeće izglasa”, zaključila je Marković.

Foto: Zvonimir Kuhtić/Hina

Facebook Comments