Škoro tvrdi da je sve stekao svojim radom: Za njegova mandata neće vrijediti Rojsova izreka “Tko je jamio, jamio je”

Škoro tvrdi da je sve stekao svojim radom: Za njegova mandata neće vrijediti Rojsova izreka “Tko je jamio, jamio je”

Miroslav Škoro oglasio se o napisima prema kojima njegova tvrtka s državom sklapa vrlo unosne poslove.

“Danas je na djelu pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s političkom elitom”, kaže Škoro i dodaje kako je, eto, kao vidoviti Milan vidio da će Gabrijela Žalac koja je s 14 godina glumila u njegovom spotu biti ministrica.  Tvrdi da se htjela stvoriti percepcija da njegova tvrtka, u kojoj ima 5 posto udjela, radi milijunske poslove s državom, jer je ministrica Gabrijela Žalac s 14 godina u njegovu spotu jahala konja.

“Nikada nisam tajio svoje poslove i poslovne udjele koje imam. Ponosni sam vlasnik, nažalost samo pet posto udjela, u tvrtki Omega softver”, govori Škoro u videu kojeg je objavio na društvenim mrežama, a naglasio je i kako u toj tvrtci rade inženjeri koji još nisu otišli iz hrvatske na originalnim hrvatskim softverskim rješenjima.

“Sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo”, kaže Škoro. Nakon što pobjedi na izborima i raspiše zakonodavni referedum, Škoro kaže da će prvo zatražiti da se provjeri sva njegova imovina, pa onda i ostalih dužnosnika. Neće više biti po onoj ‘ko je jamio, jamio, kaže.

Foto: Lana Slivar Dominić

Facebook Comments