Policija otkrila identitet masovnog ubojice: Poštedio samo svoje dijete

Policija otkrila identitet masovnog ubojice: Poštedio samo svoje dijete

Na području Brezovice obavljen je policijski očevid na mjestu gdje je počinitelj šesterostrukog ubojstva izvršio samoubojstvo. Doznajemo da se radi o Igoru Nađu, vozaču taksija čiji je automobil pronađen pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice, prenosi Jutarnji list.

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdila da je rođen u Vukovaru i da ima 36 godina.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Jutarnji je doznao imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.

Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji.  U međuvremenu je dvomjesečna beba iz KBC-a Zagreb prebačena u Dom za djecu u Nazorovoj.Očevid na mjestu zločina u Cimermanovoj završen je oko 9.30 sati.Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

– To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Foto: Damir Senčar/Hina

Facebook Comments