Susjedi progovaraju o žrtvama masakra u Kajzerici: “Vidio sam sve i pozvao sam policiju”

Susjedi progovaraju o žrtvama masakra u Kajzerici: “Vidio sam sve i pozvao sam policiju”

Dan nakon tragedije u Kajzerici, susjedi su došli pred kuću obitelji Tojagić i zapalili im svijeće. Policija je završila očevid te maknula trake. Na vratima kuće novinari 24 sata pričali su s očevidcem zločina.

“Malo sam poznavao Igora Nađa. Ja sam u pola deset zvao policiju. Sve sam vidio. On je pobjegao, njega nije bilo. Čuo sam pucnjeve. Izašao sam van. Vidio sam i pozvao policiju, odmah su stigli. Nisu htjeli prići bliže jer nisu imali pancirke, bojali su se. Poznavao sam dobro obitelj” rekao je potreseni svjedok Stjepan Grubina.

Brojni susjedi su u šoku. Jedna od susjeda ispričala nam je i da je morala zvati hitnu pomoć koliko se uzrujala.

Ubijeni Drago imao je gostionicu kraj kuće. Svi koji su ga poznavali kažu da je bio dobričina, piše 24 sata.

“Drago je imao tu pečenjaru i uvijek smo jedni drugima izlazili u susret. Tu smo rezali drva i pekli. Bio sam i u kući, tu smo popravljali puno stvari” kaže nam Milorad Mile Mrkić koji je poznavao obitelj koju je pobio Igor Nađ.

“Ne znam tko je mogao biti takav monstrum. Ta obitelj je bila složna. Bilo je nekakvih trzavica, financijskih, ali živjeli su složno. Drago (djed) je vodio dijete u školu. Tko je mogao to napraviti. Ne može biti veća tragedija. Drago je bio kod mene prije sedam dana. Otad ga nisam vidio” kaže nam Mrkić.

“Odrasli smo na kvartu. Ista smo generacija, ali starija sam godinu od ubijene djevojke. Dječak je bio prekrasno dijete, prekrasne oči. Mali je bio dobro uhranjen, dobro se držao. Ubojica je tu rijetko dolazio. U potpunom samo šoku, družili smo se, ali smo se s godinama razdvojile. Ali, ipak smo se viđale jer smo iz kvarta” za 24 sata rekla je prijateljica ubijene djevojke.

Foto: Damir Senčar/Hina

Facebook Comments