I Grmoja komentirao Josipovićevu izjavu o alkoholiziranoj predsjednici: Nije toliko bitno je li Kolinda popila koju čašicu previše

I Grmoja komentirao Josipovićevu izjavu o alkoholiziranoj predsjednici: Nije toliko bitno je li Kolinda popila koju čašicu previše

Glavni tajnik Mosta, Nikola Grmoja, gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao izjavu bivšeg predsjednika Ive Josipovića, koji je, komentiravši govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Kninu, kazao da se mnogi pitaju je li ona u tom trenutku bila alkoholizirana.

“Predsjednicu treba kritizirati zbog njene nevjerodstojne politike, a to je li popila koju čašicu previše mislim da za obnašanje predsjedničke dužnosti nije toliko bitno, iako, naravno, predsjednik treba voditi računa o dignitetu te funkcije”, rekao je Grmoja.

“Javnost se time ne treba baviti, nego treba vidjeti što je sve napravila u mandatu, što je obećavala, a nije ispunila”, dodao je mostovac.

Podsjetimo, bivši predsjednik Ivo Josipović u N1 Studiju uživo komentirao je govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović iz Knina, te ga je ocijenio krajnje neprimjerenim.

“Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj je govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola”, kazao je Josipović.

Foto: N1

Facebook Comments