Skandal na vaganju: Pretučen trener naše Ivane Habazin

Skandal na vaganju: Pretučen trener naše Ivane Habazin

Skandal uoči službenog vaganja Ivane Habazin i Claresse Shields. Naime, napadnut je Ivanin trener Bashir Ali, javlja  RTL-a.

“Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne”, kazala je Habazin za RTL.  Kako je za RTL rekao Luka Kukina, PR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta”, kazao nam je Kukina.

No, onda se, prema njegovim riječima, ustao taj tip, za kojeg misle da je Claressin brat  koji je tek izašao iz zatvora.

“Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashiru”, kazao je za RTL PR Ivane Habazin Luka Kukina i nastavio:

“Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni”, kaže nam Luka.

“I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost…”, kazao je za RTL Luka Kukina.

Foto: Danijel Kasap/Hina

Facebook Comments