Predsjednica Kolinda morala je prekinuti suradnju s Vladom Galićem: Sada je našao zanimljiv novi posao

Predsjednica Kolinda morala je prekinuti suradnju s Vladom Galićem: Sada je našao zanimljiv novi posao

Nakon što je krajem prošle godine podnio ostavku ‘iz moralnih i etičkih’ razloga bivši savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Vlado Galić pronašao je novo radno mjesto.

Vlado Galić, izvijestili su iz DIV Grupe koja u svom vlasništvu ima brodogradilište Brodosplit, pridružio se njihovom timu, javlja tportal.

‘DIV Grupa se uvijek trudila prepoznavati trendove na međunarodnom tržištu i primjenjivati najviše standarde u svim segmentima poslovanja, pa tako i u onim sigurnosnim. Zato smo se odlučili kadrovski pojačati stručnjacima koji će svojim iskustvom i znanjem značajno pridonijeti ostvarivanju najviših standarda sigurnosti. Iznimno nam je drago da su nam se pridružili Vlado Galić koji je imenovan za direktora korporativne sigurnost DIV Grupe i Boško Ramljak koji je imenovan za savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost’, izvijestili su iz te tvrtke, kojoj je vlasnik Tomislav Debeljak.

OGLAS
Predsjednica

Vlado Galić, podsjećaju, rođen je 1965. godine u Širokom Brijegu, a diplomirao je rudarstvo 1991. godine na zagrebačkom Rudarsko – geološko-naftnom fakultetu. Od 1991. godine bio je dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik specijalnih postrojbi i djelatnik sigurnosnog sustava MORH-a. Završio je Ratnu školu OS “Ban Josip Jelačić”, a pohađao je NATO seminare iz područja organizacije, upravljanja i zapovijedanja. Bio je i nastavnik predmeta Strategija nacionalne sigurnosti u Zapovjedno-stožernoj školi ”Blago Zadro”. Po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao je zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti. Od prosinca 2017. pa do prosinca 2018. obnašao je dužnost savjetnika Predsjednice RH-a za obranu i nacionalnu sigurnost. Za sudjelovanje u Domovinskome ratu i obnašanje dužnosti u MORH-u i OS RH višestruko je nagrađivan i odlikovan.

Boško Ramljak, rođen je 1967. godine u Sinju, aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik – dva puta teško ranjen i više puta odlikovan. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u OS RH aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske.

Podsjetimo, Galić je s Pantovčaka otišao krajem prošle godine nakon što se njegovo ime počelo spominjati u aferi SMS. Galićevo ime isplivalo je u tzv. aferi lažni SMS-ovi kada mediji objavili da je, navodno, upravo on spojio Franju Vargu s HDZ-om i tadašnjim šefom stranke Tomislavom Karamarkom.

Foto: Admir Buljubašić/Hina

Facebook Comments