Bizarna epizoda: Petrač i Sliško skoro se “poubijali” zbog parkiranja?

Bizarna epizoda: Petrač i Sliško skoro se “poubijali” zbog parkiranja?
Nakon dan i pol skrivanja, u utorak u 8 sati ujutro u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici u Zagrebu došao je Vjeko Sliško (29), mladić kojeg se sumnjiči da je ispred hotela Esplanade pretukao kontroverznog poduzetnika Hrvoja Petrača. prenosi Jutarnji.

Slišku policija osim nanošenja teških tjelesnih ozljeda Petraču stavlja na teret i prijetnje smrću. No, navode iz prijave Sliško odbacuje i ne smatra se odgovornim.

Potpis zastrašivanja

“Zapamti ovo lice, rekao sam ti, zapamti ovo lice. Ja sam Vjeko Sliško. Ubit ću te!”, rekao je navodno u subotu oko 22.25 sati Sliško Petraču ispred hotela, nakon čega su se uhvatili u koštac. Poletjele su šake pa je Petrač pao na tlo, gdje ga je Sliško nastavio udarati te je Petrač zadobio prijelom gležnja s iščašenjem te višestruke kontuzije glave i lica s oguljotinama. Nakon sukoba, Sliško je ušao u hotel i brzo nestao, a Petrač je završio u bolnici gdje je s teškim ozljedama hospitaliziran i podvrgnut operativnom zahvatu.

Za policiju su Sliškovi potezi imali potpis zastrašivanja zbog kojega je prišao Petraču. No, s druge strane motiv obračuna je bezazlen, točnije problem oko parkinga i zaustavljanja koji je za sobom povukao krvave trenutke iz prošlosti. Naime, ni Sliško ni Petrač u subotu navečer nisu znali da će se u isto vrijeme sresti na istom mjestu zbog različitih večernjih aktivnosti.

Neslužbeno doznajemo da je Sliško sve od prvog trenutka susreta svalio na Petrača ustvrdivši da mu je zasmetalo što je on bio zaustavljen vozilom ispred hotela, a Petrač je, pak, autom sa svojom pratnjom bio primoran stati dolje kod prilaznog kolnika.

Dobacivanje

Tzv. “privilegirano” zaustavljanje na povlaštenoj hotelskoj lokaciji bio je okidač Petraču da, navodno, prigovori Slišku zašto se tako parkirao. Ubrzo je uslijedilo dobacivanje riječima, a potom i bliski susret tijekom kojih su, čini se, pale teške riječi, ali i fizički obračun pred desecima svjedoka i najmanje šest nadzornih kamera.

A prema pričanjima svjedoka koji su se u kobno vrijeme zatekli kod hotela te promatrali glasnu svađu, a zatim i šaketanje dvojice muškaraca, Sliško je Petrača udario nakon što je primio udarac, a kad je Petrač pao na tlo, nastavio ga je cipelariti, i to pred desecima svjedoka.

Foto: Hina

Facebook Comments