Uhićen zloglasni “doktor” Ante Pavlović: Imao je roba i mlatio svoje “pacijente”

Uhićen zloglasni “doktor” Ante Pavlović: Imao je roba i mlatio svoje “pacijente”

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, službenici PU zagrebačke 62-godišnjeg Antu Pavlovića predali su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Naime, Pavlovića se sumnjiči da je 60-godišnjeg muškarca držao u ropstvu te mu nanio teške tjelesne ozljede, javljaju 24sata.

Policija sumnjiči da je Pavlović, stoji u službenom priopćenju u kojem ga ne imenuju, unatrag tri tjedna u ropski odnos stavio drugog muškarca. On je svakog dana dolazio do njegovog trošnog objekta te mu prijetio da će snositi posljedice ukoliko neće ispunjavati njegove zahtjeve. 60-godišnjak ga je u strahu bespogovorno slušao.

Pavlović je optužen i da se psihički i fizički obrušavao na teško bolesnog muškarca.

Posljednji incident u njihovom se odnosu dogodio upravo jučer. Ante Pavlović prvo je rukama, a onda i štapom izudarao 60-godišnjaka i pritom mu zadao teške tjelesne ozljede koje su mu utvrđene u KBC Zagreb.

Ovo, nažalost, nije prvi incident 62-godišnjaka koji je samoprozvani kiropraktičar i, kako tvrdi, reinkarnacija Isusa Krista. Njegovi sumještani tvrde da ih zlostavlja već godinama, a prošli je put završio u zatvoru nakon što je bičem pretukao dječaka i silio ga da mu pokaže spolovilo što je kasnije i sam objavio na vlastitom YouTube kanalu. Dječaka su tada Pavloviću odnijeli sami roditelji.

Pavlović je se avi nadriliečništvom više do 20 godina, a  znao je pred kamerama tući svoje “pacijente”.

Foto: Nova TV

 

Facebook Comments