Škoro predsjedničku debatu nazvao igrokazom: Kolindi postavio četiri pitanja o korupciji u tajnim službama

Škoro predsjedničku debatu nazvao igrokazom: Kolindi postavio četiri pitanja o korupciji u tajnim službama

Miroslav Škoro reagirao je na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o korupciji u tajnim službama. Škorinu izjavu prenosimo u cijelosti.

“Jučerašnji loše režirani igrokaz na HRT-u obilježila je jedna izjava Kolinde Grabar-Kitarović koja je medijima, iz sasvim jasnog razloga, manje važna i zanimljiva od toga tko se kako odjenuo i tko je kome što dobacio. Ona koja sukladno postojećim ovlastima PRH usmjerava rad sigurnosnih službi priznala je sustavnu korupciju u SOA-i i drugim službama i ustvrdila da u njima treba zaposliti mlade nekorumpirane ljude. Ova izjava Kolinde Grabar-Kitarović traži hitnu reakciju nadležnih državnih tijela i otvara niz vrlo ozbiljnih pitanja.

1. Kad je Kolinda Grabar-Kitarović kao aktualna predsjednica saznala za korupciju u sigurnosnim službama i zašto je dosad o tome šutjela?

2. Što je konkretno poduzela nakon saznanja o korupciji u SOA-i i drugim službama?

3. Jesu li ljudi koje se sumnjiči za koruptivne i druge protuzakonite radnje i dalje u sustavu?

4. Ima li premijer Plenković takvih saznanja? Ako ima, što je on poduzeo na tu temu?

Jedina svrha igrokaza zvanog sučeljavanje na HRT-u bila je prikazati Kolindu Grabar-Kitarović relativno ozbiljnom, no ispala je krajnje neozbiljna političarka koja i unutar ovih skučenih ovlasti predsjednika ne radi dobar posao i dozvoljava potpunu eroziju sigurnosnog sustava”, piše Škoro.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ POTVRDILA KORUPCIJU U SIGURNOSNIM SLUŽBAMAJučerašnji loše režirani igrokaz na HRT-u…

Geplaatst door Miroslav Škoro op Woensdag 18 december 2019

Facebook Comments