Marko Rakar tvrdi: Nešto se sa Škorom sigurno dogodilo u pozadini i bilo bi zanimljivo znati što je bilo

Marko Rakar tvrdi: Nešto se sa Škorom sigurno dogodilo u pozadini i bilo bi zanimljivo znati što je bilo

Komunikacijski stručnjak Marko Rakar komentirao je sučeljavanje predsjedničkih kandidatkinja i kandidata. Osim sučeljavanja komentirao je i izjavu predsjednice o dogovoru s drugim državama koje će obučavati Hrvate da rade od kuće za 8000 eura.

Kada je riječ o jučerašnjem sučeljavanju i izjavi aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o korupciji u VSOA-i zapitao se je li to možda bilo namjerno napravljeno u pokušaju da se spasi kampanja ili je riječ o očajničkom gafu ili rečenici u nespretnom trenutku koja se pretvorila u lavinu koju slušamo cijeli dan.

Na pitanje mogu li Dario Juričan i Katarina Peović  umanjiti šanse Zorana Milanovića za ulazak u drugi krug kaže da ne vjeruje da Peović to može.

“Zanimljiva mi je Peović jer ima izravan izričaj i identificira bolne točke u duštvu, ali rješenja koja nudi su retrogradna i opasna.” Za Juričana pak smatra da je on stvarno izronio nakon jučerašnje debate i da će ga to drastično dići u odnosu na ostalih osam protukandidata koje se ne smatra favoritima. Smatra da su glasači iz bazena Juričana birači Zorana Milanovića i da bi mu Juričan mogao odnijeti jedan dio, donosi N1.

Za Mislava Kolakušića kaže da je navikao na urbi et orbi format pa mu debata očito ne paše, te da je bio relativno loš u pokušaju da se svede na jednu minutu, a nije ni vidio neku energiju kod njega koja je bila prisutna u kampanji za europarlamentarne izbore.

Za Miroslava Škoru smatra da ga je Peović nokautirala na početku debate od čega se nije oporavio. Dodaje da je imao vrlo jasne poruke do sada upućene biračima HDZ-a, ali ih jučer nije uspio jasno poslati. “Možda su mu ljudi iz stožera dali krive upute ili je pokušao zahvatiti biračko tijelo s centra.”

Nejasno mu je da se jedna osoba s tolikim iskustvom medijskog nastupa toliko loše snašla. “Nešto se sigurno dogodilo u pozadini i bilo bi zanimljivo znati što je bilo”, zaključio je.

Jedna od većih gluposti koje smo čuli u dugo vremena

Za izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o plaći od 8000 eura kaže da ga asocira da je bila pod utjecajem alkohola, dok je sama izjava nerealna. “To je jedna od većih gluposti koje smo čuli u dugo vremena, a i obrazloženje stožera jednako je glupo kao izjava”, rekao je i pojasnio da u IT industriji za plaću od 8000 eura morate imati desetke godina iskustva, te da je nejasno zašto bi Izrael obučavao Hrvate i dopuštao da rade iz Hrvatske, a ne da budu u Izraelu.

“To je toliko glupa rečenica na toliko razina da je nevjerojatno da se krenulo u to”, rekao je i dodao da je jako puno IT zanimanja moguće raditi od kuće jer je sve umreženo i u oblaku, ali sumnja da imaju plaće od 8000 eura.

Foto: N1

Facebook Comments