Kolinda u Gospiću napala Milanovića: On je ponizio učitelje i branitelje, nudi doskočice umjesto programa

Kolinda u Gospiću napala Milanovića: On je ponizio učitelje i branitelje, nudi doskočice umjesto programa

U Hrvatskoj žena nosi tri ćoška kuće, a u Lici možda i malo više, rekla je Kolinda Grabar Kitarović na predizbornom skupu u Gospiću u srijedu, pozdravljajući, među ostalim,  svoje stranačke kolegice.

Rekla je i da se nada da su joj pripremili ličku kapu na poklon, a na koncu ju je dobila i stavila ju na glavu kad su joj tamburaši ispunili glazbenu želju, pjesmu Vječni sokol. Pjevala je s njima, kao i himnu sa zborom na početku skupa, ali joj se glas gubio među drugima jer nije bilo mikrofona blizu nje.

Kazala je da mirne duše traži drugi mandat te pozvala da se usporedi njezinih pet godina presjedanja zemljom s preostalih 15 od Franje Tuđmana. Dodala je da je njezin program temeljen na njegovoj viziji, piše 24 sata.

– Znate da sam radila za Hrvatsku i srcem i umom. Nisam Hrvatsku nazivala slučajnom državom jer ona je stvorena krvlju. Onaj tko to kaže ne može biti predsjednik. Ne cijeni taj trud i tu žrtvu koju su podnijeli branitelji – poručila je i rekla da je Zoran Milanović ponizio učitelje i branitelje i da njegova vlada nije htjela sudjelovati u razgovorima tijekom migrantske krize, već su samo puštali migrante.

– To više nećemo! Nećemo! Želimo rast Hrvatske, razvijati hrvatsko gospodarstvo. Strašno je slušati podjele od onih koji se pozivaju na autentičnog Tuđmana. Želimo program umjesto poskočica i doskočica – rekla je Grabar-Kitarović.

Foto: Miroslav Lelas/Hina

Facebook Comments