Dr. Dijana Zadravec negira priče o tučnjavi s kolegicom: Uvijek me isti novinari žele prikazati agresivkom

Dr. Dijana Zadravec negira priče o tučnjavi s kolegicom: Uvijek me isti novinari žele prikazati agresivkom

Zamjenica ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijana Zadravec u četvrtak je opovrgnula napise o njenom agresivnog ponašanja tijekom jučerašnjeg sukoba u toj bolnici te negira sve insinuacije koje su s tim u vezi objavljene.

– S obzirom na medijski prikaz koji već po višekratno viđenom scenariju iniciraju uvijek isti novinari, želim izvijestiti javnost da negiram neistinite tvrdnje u vezi mog agresivnog ponašanja te sve insinuacije koje su objavljene – ističe dr. Zadravec vezano uz, kako navodi, senzacionalističke medijske objave o neugodnom događaju u Ravnateljstvu KBC-a  Sestre milosrdnice.

Riječ je slučaju koji se dogodio u srijedu ujutro u kojemu su sudjelovale dr. Zadravec i voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda Mija Primorac, a zbog čega je intervenirala i policija.

Ravnatelj KBC-a Mario Zovak od svih uključenih zatražio je očitovanje koje će proslijediti Povjerenstvu za unutarnji nadzor, a ono će, u skladu sa statutom bolnice, provjeriti što dogodilo, prikupiti izjave i dati mišljenje ravnatelju o mjerama koje treba poduzeti.

Dr. Zadravec u priopćenju ističe kako vjeruje da će pravosudni organi i povjerenstvo KBC-a utvrditi objektivno i realno sve činjenice u vezi tog nemilog događaja te ih prezentirati stručnoj i široj javnosti.

Napominje i da nije prvi put suočena sa sličnim medijskim napadima od kojih su svi, a neki i sudskim odlukama, u konačnici utvrđeni neistinitim, piše 24sata.

Foto: Dario Grzelj/Hina

Facebook Comments