Milijan Brkić ostao hladnokrvan: HDZ ne brinu izlazne ankete

Milijan Brkić ostao hladnokrvan: HDZ ne brinu izlazne ankete

U stožeru aktualne predsjednice i predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović počeli su se sakupljati brojni simpatizeri kao i članovi HDZ-a. Kao i prije pet godina, stožer se nalazi u City Plazi.
– Rezultati su očekivani. Kolinda Grabar-Kitarović je imala 15 posto manje prije pet godina, a ove godine imamo još jednog kandidata s desnice. Ona je u pobjedničkoj kampanji – izjavio je Milijan Brki ć i dodao kako on čestita Škori na rezultatima. – Treba ih poštivati. Nas ne brine taj rezultat – kazao je Brkić. U stožeru predsjednice je bila prvo smrtna tišina, nakon čega su mnogi počeli pljeskati kad su vidjeli da ih se snima po objavi prvih izlaznih anketa, javlja  Večernji list.

Pjesme Zlatnih Dukata zabavljaju prisutne, a u pozadini se vrte slike Kolinde Grabar-Kitarović. U stožeru su potpredsjednik HDZ-a Milijan Brkić, ministar gospodarstva Darko Horvat, savjetnik predsjednice Tomislav Mađar. Podsjećamo, prema prvim izlaznim anketama Zoran Milanović ima 29,58 posto, Grabar-Kitarović 26,38, a Škoro 24,1.

Foto: Admir Buljubašić/Hina

Facebook Comments