Branimir Bunjac napušta stranku Ivana Pernara: Pohvalio se da ima novu djevojku

Branimir Bunjac napušta stranku Ivana Pernara: Pohvalio se da ima novu djevojku

Branimir Bunjac je objavio da napušta stranku Ivana Pernara

“Odlučio sam napustiti Stranku Ivana Pernara. Jednostavnim rječnikom rečeno to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku sa perspektivom dolaska na vlast.
Želim biti dio političke platforme koja djeluje ozbiljno, organizirano, konkretno, odgovorno, u kojoj se cijene znanje i sposobnost, poštenje, gdje vladaju red, sustavnost, svjesnost i volja da se stvari mijenjaju nabolje.
Zanimaju me visoka razina djelovanja i promišljanja politike. Ciljevi za koje ću se zalagati ostaju isti: borba protiv korupcije, neovisno i efikasno pravosuđe značajno povećanje najnižih plaća i mirovina, slamanje dužničkog ropstva, ostvarenje socijalne države, kvalitetna zdravstvena zaštita, zaštita prirode i iznad svega zaštita interesa hrvatskoga naroda.
Ostajemo zajedno”, napisao je na Branimir Bunjac koji se pohvalio da je u novoj vezi. Njegova nova izabranica zove se Ana Tepić. Podsjetimo, Bunjac se nedavno razveo od supruge s kojom ima dvoje maloljetne djece.

Foto: Edvard Šušak

 

U ugodnom društvu.

Geplaatst door Branimir Bunjac op Zondag 26 januari 2020

Facebook Comments