Ljubav i život su pobijedili: Dobili su blizanke godinu dana nakon gubitka troje djeca u terorističkom napadu

Ljubav i život su pobijedili: Dobili su blizanke godinu dana nakon gubitka troje djeca u terorističkom napadu

Danski milijarder Anders Holch Povlsen (47) i njegova supruga Anne, u svibnju prošle godine suočili su se s velikom obiteljskom tragedijom. Njihovo troje djece Alma, Agnes i Alfred poginulo je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki. Samo je najstarija kći Astrid preživjela, a sad je u obitelj stiglo i pojačanje.

Nešto manje od godinu dana od bombaškog napada, ‘Kralj Škotske’, kako nazivaju Povlsena, i Anne postali su roditelji blizanki.

– Anne i Anders Holch Povlsen postali su roditelji dviju zdravih djevojčica, nakon lake trudnoće i poroda bez komplikacija. Obitelj je punog srca dočekala dva mala čuda. Jako su uzbuđeni što će upoznavati djevojčice i što su došle kao potvrda života – stoji u priopćenju njihove osobne tajnice Kristine Monster.

Još uvijek se ne znaju imena djevojčica koja su se rodila u utorak, a Anders i Anna opisali su ih kao ‘dva mala čuda’, pišu 24sata.

Povlsen je vlasnik modnog lanca Bestseller, a i najveći je zemljoposjednik u Škotskoj. Također, najveći je dioničar Asosa, online trgovine za odjeću i kozmetiku. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 5,8 milijardi dolara. Svoje bogatstvo naslijedio je od roditelja, a u Škotsku je odlučio ulagati jer se još kao dijete zaljubio u tu zemlju.

Foto: Tariq Mikkel Khan/EPA/HIna

 

Facebook Comments