Zagrijavanje za doček: Atraktivne Splićanke pokorile metropolu

Zagrijavanje za doček: Atraktivne Splićanke pokorile metropolu

Već je počelo zagrijavanje za doček Nove godine u Zagrebu. Atraktivne splitske doktorice Iva, Nika i Ruža i ekonomistica Lea odlično raspoložene uživaju obilazeći zagrebačke trgove, kafiće i adventske štandove. Ako je suditi po ovim silvestrovskom poslijepodnevnim slikama iz središta metropole, dobra zabava je zagarantirana.

Podsjetimo, Riječki rokeri Let 3 uvest će Zagreb u Novu Godinu, a iz gradske uprave sad su poslali i cijeli program za veliko slavlje na posljednji dan 2023. godine.

Na središnjem trgu očekuju nas, dakle, ovogodišnji hrvatski predstavnici na Eurosongu, a publiku će kroz večer voditi Ida Prester.

Program dočeka počinje u 19 sati, a led će probiti DJ Arsen Pavešić koji će puštati najbolje od hitova do 21 sat, kad preuzima DJ Demian.

Od 22.30 nastupaju riječke legende, a na pozornost će stati njima će nastupati i Zagrebačka filharmonija, Akademski zbor Filozofskog fakulteta Zagreb Concordia discors, brass kvartet Sestre, plesna skupina Hekipa te gosti iznenađenja. Nakon ponoći glazbeni program će voditi DJ Pips.

Foto: Teleskop