Srpski influencer Baka Prase tvrdi da je opljačkan u Hrvatskoj: Uzeli su mi Rolexe, parfeme, keš, odjeću… Odnijeli su 250.000 eura

Srpski influencer Baka Prase tvrdi da je opljačkan u Hrvatskoj: Uzeli su mi Rolexe, parfeme, keš, odjeću… Odnijeli su 250.000 eura

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, možda je i najpoznatiji youtuber na Balkanu, a on se osim novcem, često hvali skupocjenim stvarima koje posjeduje. Ovih dana boravio je na Pagu kako bi snimio spot s popularnim srpskim izvođačem Voyageom, a pratiteljima se požalio kako je tamo opljačkan.

“Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura”, napisao je Baka Prase.

“Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca”, dodao je.

Obećao je i nagradu za one koji bi ponudili bilo kakve točne informacije, javlja Dnevnik.hr.

“Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon uhićenja i povratka satova”, napisao je.

Podsjećamo, youtuber je upravo zbog novca i napretka karijere nedavno prekinuo vezu s influencericom Anjom Blagojević.

Baka Prase snimio je video u kojemu je objasnio da su prekinuli zbog njegove karijere, a i Anja se na Instagramu osvrnula na razloge prekida.

“Ja sam uz Bogdana bila uvijek. Što god da je bilo, ja sam uvijek ostajala s njim i bila mu podrška. Ja sam svoj ‘test’ prošla više puta. On svoj ‘test’ nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspio”, započela je.

“Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kad je on na nuli, kad ostane bez svega. Možemo se složiti da je to istina. A znate što je još veća istina o kojoj se malo manje priča? Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu”, napisala je pa je otkrila stvarni razlog njihova prekida.

“Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala ‘prepreka’ u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog novca i popularnosti. Zaista po drugi put ne mogu se nositi s tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite potpuno suprotna”, zaključila je.

Obratila se i hejterima i osvrnula se na negativne komentare da je s njim bila zbog novca.

“Iskreno, kamo sreće da ste vi svi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne, ipak sam ispravna osoba koja je bila s njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, vjerujte mi da bih više nego išta voljela da ste u pravu”, poručila im je.

“Želim mu zahvaliti na svemu što je učinio za mene dosad i što me je ipak dugo činio presretnom. Ovo je naš kraj”, zaključila je Anja.

Podsjetimo, ovom slavnom paru nije prvi put da su prekinuli. U vezu su uplovili 2021. godine, nakon čega su bili razdvojeni neko vrijeme. Kasnije su opet obnovili ljubavnu romansu, ali čini se da je ipak sada konačni kraj.