Penava se potpuno “predao” HDZ-u: Jedino Dragan Primorac vodi ozbiljnu kampanju i ima realne šanse za pobjedu

Penava se potpuno “predao” HDZ-u: Jedino Dragan Primorac vodi ozbiljnu kampanju i ima realne šanse za pobjedu

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava, danas je po završetku Klauzure Domovinskog pokreta u Šibeniku održao konferenciju za medije.
”Danas je zadnji dan Klauzure Domovinskog pokreta na kojoj smo predstavili smjer djelovanja Domovinskog pokreta u izvršnoj vlasti i neke od ključnih poteza kojima ćemo dodatno osnažiti našu stranku. Atmosfera je bila sjajna, usuglasili smo planove na državnoj i lokalnoj razini, podijelili radne zadatke i s pogledom u budućnost od danas krećemo još ustrajnije i još jasnije provoditi politike Domovinskog pokreta.” poručio je Penava.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Ugledni splitski novinar detaljno otkriva što se događa u Hajduku: A sada ću prvi put reći tko je “duboko grlo” koje mi je dalo ključnu informaciju


Na Klauzuri Ministri Dabro, Šipić i Šušnjar te državni tajnici predstavili su svoj program rada u sljedećem razdoblju. Radna mjesta, veće plaće, demografija, energetska sigurnost, samodostatnost u proizvodnji hrane – to su teme koje će biti u fokusu u nadolazećem razdoblju.

”Ima li neke važnije ideologije od toga kako ojačati naše obitelji da imaju više djece, pomoći
im da dođu do toploga doma i da se hrane kvalitetnim domaćim proizvodima po što
prihvatljivijoj cijeni?”, nadodao je Penava.


Predsjednik Penava osvrnuo se i na aktualno pitanje oko stava Domovinskog pokreta vezanog
za predsjedničke izbore te priopćio:
”Dali smo si vremena i vidjeli kako tko stoji te zaključili da među kandidatima od centra nadesno jedino Dragan Primorac vodi ozbiljnu kampanju i ima realne šanse za pobjedu. Od svih kandidata na desnom dijelu spektra, jedino je Primorac formalno i zatražio potporu Domovinskog pokreta. Uvažavajući tu činjenicu, kao i to da ostali partneri iz Vlade podupiru njegovu kandidaturu, Predsjedništvo Domovinskog pokreta jednoglasno je odlučilo da neovisni kandidat Dragan Primorac ima potporu Domovinskog pokreta na nadolazećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske