Dalić je bio izravan: Sudac je oštetio Hrvatsku

Dalić je bio izravan: Sudac je oštetio Hrvatsku

U 4. kolu skupine A1 nogometne Lige nacija, Hrvatska je remizirala s Poljskom 3-3 u Varšavi, ostavši u borbi za plasman u četvrtfinale. Golove za Hrvatsku postigli su Borna Sosa, Martin Baturina i Petar Sučić, dok su za Poljsku zabili Piotr Zielinski, Nikola Zalewski i Sebastian Szymanski.

Nakon utakmice, jedan od strijelaca za Hrvatsku, Martin Baturina, komentirao je rezultat.

“Jako teška utakmica. Poljska je bila motivirana. Mislim da je moglo biti čak i gore. Bod je dobar. Gubljenje prednosti moramo promijeniti napornim radom i analizama i zajedničkim dogovorom. Ponosan sam zbog prvog gola. Hvala izborniku jer me stavio i hvala Petru na asistenciji.

Malo me iznenadio što mi je dodao. Igrali smo zajedno u B momčadi Dinama, dobro se znamo. On se razvija u odličnog igrača.Sve je još otvoreno kod nas u skupini. Idemo se potući te dvije utakmice i izvući što više iz njih”, rekao je Martin Baturina, javlja Sport klub.

Nakon uzbudljive utakmice, izjavu je dao izbornik Zlatko Dalić.

“Ono što sam vidio, nema veze s isključenjem. Prvi gol koji smo dobili je bio čisti faul na Matanoviću. To su bile dvije kardinalne greške. Ali ne želim se izvlačiiti na suce. Mi smo sebe zakinuli. Poljsku smo vratili u utakmicu koju smo praktički dobili. Izvukli smo utakmicu do kraja s igračem manje.

Rekao sam prije početka ovog ciklusa da bih prihvatio četiri boda. Ovo je ekipa koja se stvara, ali ne smije nam se dogoditi a primimo gol kad vodimo. ALi žeim ostati pozitivan. Dobri smo, postat ćemo još bolji. Nema mjesta nezadovoljstvu i panici. Stvaramo reprezentaciju, dobili smo 4-5 sjajnih igrača koji su naša budućnost. Sve je otvoreno”, rekao je nakon utakmice Zlatko Dalić.