SRAMOTA: Doktor šovinist poručio poznatom novinaru: Vrati se u Beograd

SRAMOTA: Doktor šovinist poručio poznatom novinaru: Vrati se u Beograd

Poznati novinar Boris Mišević sve češće je izložen napadima i otvorenim izljevima govora mržnje zbog svojih stavova o pandemiji.

Upravo ga je napao izvjesni doktor Matej Cindrić koji mu je poručio da “se vrati u Beograd”.

“Boris Mišević otkud tebi pravo da ti govoriš da za zdrave ljude korona nije opasna. Vi Pričate o tome tko će odgovarati za nuspojava cjepiva. J*** me pas ako ljudi poput tebe neće jednog dana odgovarati za nadriliječništvo. Vrati se u Beograd i tamo širi svoje osobne stavove”, napisao je Matej Cindrić koji se na Facebook profilu predstavlja kao mladi doktor.

SRAMOTA: Doktor šovinist poručio poznatom novinaru: Vrati se u Beograd, fotografija

Na ove odvratne šovinističke napada reagirao je Boris Mišević.

“Ovaj divni šovinist je navodno liječnik. On bi mene protjerao nazad u Beograd i to govori javno. I prijeti još uz to. Misli i da on odlučuje, tko ima pravo a tko nema pravo, nešto govoriti te iznositi svoja mišljenja i podatke.

Ono što je opasno za ovo društvo / osim njegovih nacionalističkih, primitivnih i šovinističkih stavova / je njegova neinformiranost ili vjerojatno namjerni pokušaj skrivanja činjenice, da Covid za zdrave ljude nije opasna bolest. To je vrlo jasno zaključivo iz javnodostupne statistike i stope smrtnosti među potpuno zdravim ljudima. Za koju to javnozdravstvenu instituciju radi ovaj, navodno liječnik, koji ovako prijeti i vrijeđa, i to javno. Baš me zanima da ih javno pitam podržavaju li svog krasnog djelatnika i njegov govor mržnje.

Dosta je bilo napada na mene i moju obitelj. Nećete više. I da. Ja ću pričati o nuspojavama cjepiva. Upravo zato jer oni, koji bi trebali, skrivaju istinu i ovako prijete uz govor mržnje”, napisao je Boris Mišević.

Na slici: navodni doktor Matej Cindrić koji je primitivno napao Borisa Miševića

Foto: Facebook