Dalić odgovorio nezadovoljnom Bjelici: Ako ga budem trebao, nazvat ću ga!

Dalić odgovorio nezadovoljnom Bjelici: Ako ga budem trebao, nazvat ću ga!

Trener Dinama Nenad Bjelica požalio se da nema dobru komunikaciju s izbornikom  Zlatkom Dalićem. Bez zločestoće i zavisti, jednostavno mu je među stotinama čestitki za povijesni rezultat s Dinamom nedostajala ona poruka iznad koje piše “Pošiljatelj: Zlatko Dalić”.

Dalić, pak, iznimno cijeni Dinamove uspjehe i ponosan je na one europske, ali ne želi da se njegova eventualna druženja s trenerom bilo kojega kluba počnu pogrešno i zlonamjerno tumačiti. I to je prihvatljivo objašnjenje, pa ne zivka ni trenere Hajduka, Rijeke, Osijeka… i ne smatra da ih time omalovažava. U njegovom se glasu osjeti da nema ljutnje.

– Respektiram sve ljude, jer za mene nema razlike među ljudima i za svakoga nastojim naći malo vremena. Jednako tako respektiram i kolege hrvatske trenere i uvijek sam im na raspolaganju za pomoć ako im treba. Što se tiče gospodina Bjelice, mogu samo reći da izuzetno respektiram ono što je napravio s Dinamom u ovoj sezoni, čestitam mu na zasluženo osvojenom naslovu prvaka, kao i na europskim rezultatima – kazao je Dalić, te dodao kako nije istina da nije pratio utakmice Dinama u ovoj sezoni.

“Neću se uvlačiti u raznorazne igre i igrice, mene to ne zanima, ja nisam taj. Ako budem trebao bilo kakvu informaciju o igračima Dinama, sigurno ću nazvati prije svih Bjelicu, jednako kao što on može u svako doba nazvati mene ako njemu treba neka informacija. Mislim da je to korektno s moje strane, kao što se uvijek trudim biti korektan prema kolegama”, rekao je Dalić za 24sata

Foto: Denis Cerić/Hina

 

Facebook Comments