Petrov smatra da se DORH treba baviti nekim ministrima: Očekuje smjenu Žalac, Tolušića, Kujundžića i Pavića

Petrov smatra da se DORH treba baviti nekim ministrima: Očekuje smjenu Žalac, Tolušića, Kujundžića i Pavića

“Neprihvatljivo je da Vlada govori o medijskim hajkama, sabotažama… Vrijeme je da javnost dobije odgovore na sve ono što se dogodilo”, rekao je u utorak u Saboru predsjednik Mosta Božo Petrov komentirajući ostavke ministara i najave rekonstrukcije Vlade, prenosi N1.

“Odgovor čekamo, a odgovora nema, vidjeli smo to i na primjeru Lovre Kuščevića. On je dobio nagradu, uspjeli su ga spremiti u Hrvatski sabor. Javnost treba konkretne odgovore, ali konkretne odgovore trebaju dati DORH i policija, to očekujemo”, kaže Petrov.

“Što se tiče drugih odlazaka iz Vlade, korektno je da ode sam predsjednik Vlade. Zašto? On tri godine ponavlja da je to njegova vlada, pa onda, ako je tako, onda je sve ovo njegova odgovornost. Neka se ne skriva više iza skuta famozne rekonstrukcije”, govori Petrov.

Kaže da je malo izgledno da sjednica Sabora na kojoj će se potvrđivati novi ministri biti ovaj tjedan, smatra da je vjerojatnije da će to biti sljedeći tjedan. “Kad god da bude, mi ćemo biti spremni”.

“Minimum minimuma je da uz ove ministre koji su otišli, odu još četiri – Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić, Milan Kujundžić i Marko Pavić. Imamo lavinu – svaki tjedan, ministar jedan”, kaže Petrov.

Foto: Tomislav Pavlek/ Hina

Facebook Comments