HDZ euforičan: Kolinda je dominirala, Milanović je bio umišljen, a Škoro zgrčen i “floskularan”

HDZ euforičan: Kolinda je dominirala, Milanović je bio umišljen, a Škoro zgrčen i “floskularan”

Grabar-Kitarović pozdravila je sve, uključujući svoje najveće rivale Milanovića i Škoru, no kad je pružila ruku Ivanu Pernaru i Katarini Peović, oni su se s njom odbili rukovati, javlja Jutarnji.

Zoran Milanović je nakon debate bio u dobrom raspoloženju, iako je priznao da nije presretan.

“Nažalost, nisam zadovoljan razinom rasprave. Sada je lako napadati novinare kakva su pitanja postavili, ali svi smo pristali na pravila igre. Primjerice, pitanja o BiH… Nema šanse da se nešto ozbiljno kaže za jedno minutu”.

Nekoliko minuta nakon ponoći na debatu se osvrnuo i službeni HDZ. Preko Facebooka Kolindu Grabar-Kitarović su proglasili pobjednicom debate.

“Smirenim iznošenjem činjenica o svojim postignućima u 1. predsjedničkom mandatu, snagom argumenata i pozitivnom energijom Kolinda Grabar-Kitarović na HTV-ovu je sučeljavanju uvjerljivo dominirala nad dvojicom, nazovimo ih tako, ozbiljnijih protukandidata – uobičajeno umišljenim Milanovićem & zgrčenim, floskularnim Škorom. Potonji nije ni časa časio, nego je odmah krenuo s onim jedinim što je činio u ovoj kampanji – nimalo džentlmenskim napadima na našu kandidatkinju. A završio je traženjem alibija za očekivani poraz, valjda imitirajući Milanovića. Očito i njega i njegov tim “pere” nervoza. A Milanovića ionako nije potrebno dodatno komentirati. Hrvatska predsjednica napravila je još jedan važni korak prema obrani mandata i novih 5 godina na Pantovčaku”, stoji u objavi HDZ-a.

Foto: Lana Slivar Dominić/Hina

Facebook Comments