Fina Ressleru dvaput slala kaznu zbog tvrtke Siva sova, ali on je nije primio

Fina Ressleru dvaput slala kaznu zbog tvrtke Siva sova, ali on je nije primio

Fina je, neslužbeno doznajemo, dvaput na adresu tvrtke Siva sova, ali i na onu na kojoj živi direktor te tvrtke Karlo Ressler slala prekršajni nalog s kaznom u iznosu od 2400 kuna (2100 za tvrtku i 300 kuna za Resslera), ali osobna dostava poštom oba je puta propala jer Ressler očito nije preuzeo Fininu kaznu.

Neslužbeno doznajemo da je Fina prvi put prekršajni nalog slala 31. listopada, i to na adresu Bauerova 27 gdje je registrirana Resslerova tvrtka, što je inače adresa na kojoj živi njegov očuh Vladimir Šeks, te drugi put u siječnju s time da je tada nalog za direktora išao na Resslerovu adresu na kojoj živi s obitelji, a koja je navedena u Sudskom registru dok je nalog za tvrtku opet išao na Bauerovu.
Dostava je opet propala. Fina pokušava kazniti Resslera jer prema Zakonu o računovodstvu nije poštovao rok dostave financijskog izvještaja Sive sove za 2016. godinu, predao ga je, naime, 22. prosinca 2017., no rok je bio 30. lipnja te godine. No Ressler za 2016. godinu uopće nije predao izvješće za statističke i druge potrebe. Iako kazne za ove prekršaje za tvrtku iznose 10.000, a za direktora 5000 kuna, Ressleru je, neslužbeno doznajemo, kazna maksimalno umanjena jer je Siva sova osnovana u siječnju 2016, piše Večernji list.
Facebook Comments