Gotovo je: Odbjegla vojvotkinja Meghan Markle više se nikada neće vratiti u Veliku Britaniju

Gotovo je: Odbjegla vojvotkinja Meghan Markle više se nikada neće vratiti u Veliku Britaniju

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ozbiljno je shvatila slobodu od kraljevskog života te je otišla po svoju prijateljicu u kanadsku zračnu luku.

Daily Mail je “uhvatio” Meghan u četvrtak popodne ispred Međunarodne zračne luke Victoria u Land Roveru koji je ona vozila, a u kojem je bila u pratnji tjelohranitelja.

Vidno sretna Maghan u zračnu luku je stigla 10 minuta prije nego što je stigla njezina prijateljica Heather Dorak iz SAD-a koja će s Vojvotkinjom u Kanadi provesti vikend. Heather Dorak inače živi u Kaliforniji, a Meghan i ona su se počele družiti jer je vojvotkinja dok je još bila glumica angažirala da joj bude osobni pilates guru.

Dorak je bila i na kraljevskom vjenčanju kada se Meghan udala za princa Harryja, a prijateljice su čak bile u isto vrijeme trudne, ali u četvrtak su snimljene bez djece.

Britanski mediji posljednjih nekoliko dana pišu kako je vrlo vjerojatno da se Meghan više nikada ne namjerava vratiti u Veliku Britaniju te će većinu vremena provoditi u Kanadi.

Princ Harry se inače u četvrtak prvi put pojavio u javnosti nakon što su on i supruga prije devet dana šokirali svijet objavom da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti. Pretpostavlja se kako je to ujedno i posljednja Harryjeva dužnost kao člana kraljevske obitelji./

Foto: Chris Allerton/EPA/Hina

Facebook Comments