Grmoja optužio ministricu Žalac i upozorio birače: Nemojte glasati za Vučićeve prijatelje

Grmoja optužio ministricu Žalac i upozorio birače: Nemojte glasati za Vučićeve prijatelje

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja poručio je u četvrtak da Most želi Europu nacija, a ne europsku naciju, dok su kandidati te stranke na izborima za Europski parlament (EP) istaknuli potrebu da se 12 hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu zajednički bori za nacionalne interese.

“Ne želimo nove zajedničke institucije koje bi trebale zamijeniti nacionalne, ne želimo dublju političku integraciju, ne želimo ni europske poreze, niti europsku vojsku, niti europsku federaciju u kojoj bi briselska birokracija krojila sudbinu Hrvatske. Želimo Europu nacija, a ne europsku naciju”, istaknuo je.

Ustvrdio je da na izborima sudjeluje puno opcija koje navodno žele isto što i Most, ali nemaju šanse proći. Most je jedina opcija koja zastupa čestitoga hrvatskog čovjeka kojega su elite zaboravile, rekao je Grmoja.

“Pozivam birače da razmisle da njihov glas ne ode onima koji sjede sa Tajanijem, prijateljuju sa Vučićem, koji zagovaraju više Europe i brzi ulazak u eurozone”, kaže Grmoja dodajući kako Most u kampanju ide s ambicijom osvojiti dva mandata.

Za neuspjeli projekt ugradnje dizala u zgrade prozvao je ministricu Gabrijelu Žalac i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU-a. Radi se o obmani, građani su pozivani da se prijave, a znalo se od toga neće biti ništa, ustvrdio je.

Facebook Comments