Grmoja: Plenkovića sam nazvao anemični, a on je krenuo na mene

Grmoja: Plenkovića sam nazvao anemični, a on je krenuo na mene

Nakon što je u Saboru živce izgubio ministar Damir Krstičević, živce je tvrdi Nikola Grmoja, izgubio i premijer. Grmoja optužuje premijera da se htio s njime fizički obračunati, nakon njegovoga pitanja u vezi s djelovanjem ministrice Pejčinović Burić. Premijer Plenković je krenuo u fizički obračun sa mnom nakon što sam postavio pitanje ministrice Pejčinović Burić koja krši odluke Oreškovićeve vlade o povjerenstvu koje bi trebalo pratiti mjerila poglavlja 23 i 24. Hrvatski logoraši samostalno dižu tužbe protiv Srbije, pišu 24sata.

– Postavio sam pitanje radi li ministrica na taj način u korist srbijanskih interesa i hoće li dobiti potporu Srbije, rekao je Grmoja. Dodao je da je to očito iziritiralo premijera koji mu je dobacivao da je jadan.

– U tom trenutku je kolega Borić iz klupa dobacio kolegici Ines Strenja Linić “Što si ti učinila za Hrvatsku?”, na što sam ja njemu rekao “Što si ti učinio, budući da je kolegica Strenja Linić bila u ratu, a da ti i tvoj anemični niste rata vidjeli. I u tom trenutku je predsjednik Vlade krenuo u fizički obračun sa mnom. Kolege su skočili između nas, ja sam se odmaknuo – rekao je Grmoja.

Facebook Comments