Teleskop doznaje: Zašto je Škoro otkazao intervju i koga je imenovao za glasnogovornika?

Teleskop doznaje: Zašto je Škoro otkazao intervju i koga je imenovao za glasnogovornika?

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro polako sastavlja svoj tim koji će voditi njegovu izbornu kampanju. Direktor komunikacija bit će Mate Mijić, donedavni kolumnist Večernjeg lista i PR stručnjak, koji je široj javnosti postao poznat kao savjetnik eurozastupnice Ruže Tomašić. Škoro  je glasnogovornika imenovao prije nekoliko dana, a  već otprije je poznato da u ovoj fazi  pretkampanje  njegov neformalni stožer vodi Miljenko Ćurić, poznati estradni menadžer  koji je je surađivao  s  Markom Perkovićem Thompsonom i Matom Bulićem. Naravno, nezaobilazna figura u Škorinom timu bit će i  Mate Radeljić koji će, kao i  obično, djelovati iz pozadine. Kako doznajemo, izborni stožer Miroslava Škore u puni pogon kreće nakon godišnjih odmora.

Teleskop doznaje i razloge zašto  je  Miroslav Škoro otkazao intervju  na N1 televiziji koji je trebao  biti emitiran uživo u nedjelju ujutro. Za sve je kriv veliki koncert u Pisarovini koje je  počeo u subotu u  23 umjesto u 21 sat i koji se otegnuo do kasno u noć.

“Škorini koncerti su sada puno posjećeniji nego prije. Posebno  nas veseli što na njegove koncerte dolazi tako veliki broj mladih koji su se htjeli fotografirati s njim ili  dobiti njegov autorgram.  Škoro je  nakon koncerta ostao budan do četiri sata ujutro, a onda ga je  uhvatila i  alergija”, tvrdi dobro upućen izvor dodajući da je u Pisarovini bilo i prilično prohladno za ovo doba godine.

Na naše pitanje zašto su  dogovarali intervju u nedjelju odmah nakon  velikog koncerta  i da će otkazivanje intervjua ponovno otvoriti pitanje o Škorinom zdravlju, sugovornik Teleskopa je  odgovorio da se nije dogodilo ništa dramatično.

“Ponovno ćemo dogovoriti intervju za N1.  Nije se dogodilo ništa dramatično. Ovo nije ni prvi ni posljednji put da se otkaže  neki intervju zbog  tehničkih razloga”, tvrdi jedan od naših sugovornika iz Škorina kruga. Što se tiče Škorina zdravlja, naši sugovornici nas uvjeravaju da se  predsjednički kandidat osjeća dobro i  da je njegovo zdravstveno stanje potpuno sanirano.

“On je vrlo discipliniran. Svaki dan pješači više od šest kilometara.  Škoro se osjeća odlično”, zaključuje jedan od naš sugovornika. Podsjetimo, prije nešto manje od godinu dana Škori su liječnici dijagnosticirali začepljenje krvnih žila. Glazbeniku su zatim ugrađene čak četiri premosnice, a on je u  nekoliko intervjua  detaljno opisivao kako se osjećao u tim teškim trenucima.

Foto: Hina i fotomontaža Teleskopa

 

Facebook Comments