Velimir Bujanec kritizirao Brunu Esih: Umjesto da se bavi Plenkovićem i Pupovcem, meta joj je Hasanbegović

Velimir Bujanec kritizirao Brunu Esih: Umjesto da se bavi Plenkovićem i Pupovcem, meta joj je Hasanbegović

Velimir Bujanec nije želio izravno komentirati tvrdnju Brune Esih da je upravo on potaknuo sukob u Neovisnima za Hrvatsku. Uputio joj je kritike da se previše bavi Hasanbegovićem, a premalo Pupovcem i Plenkovićem.

– Žao mi je Brune, nije joj lako. Svjestan sam da prolazi teške trenutke, a i sama je za sebe u tom razgovoru rekla da je izbezumljena. Umjesto da se bavi Plenkovićem i Pupovcem, meta joj je Hasanbegović. Trebala me je poslušati i izaći na europske izbore s gospođom Ružom Tomašić, suverenistima i Marijanom Petir i uzeti tri mandata. Bojala se da Ruža ne dobije više glasova od nje, a sada se boji Zlatka Hasanbegovića.

Ne možeš voditi politiku, ako nisi siguran u sebe. Šteta za Brunu, ali desnica će biti jača, sada kada se riješila najslabije karike, rekao  je Bujanec za Novi list.

Podsjetimo, predsjednica stranke Neovisni za Hrvatsku  izjaila je da su korijeni konflikta iz razdoblja kampanje za izbore za Europski parlament i da u svemu tome velike “zasluge” ima i Velimir Bujanec.

– Znakovito je da je o situaciji u našoj stranci, o meni osobno, u ponedjeljak navečer za RTL televiziju govorio medijski mag Velimir Bujanec. Pritom je branio Zlatka Hasanbegovića. A sve je to započelo u kampanji za europske izbore. Iza svega stoje ljudi koji nemaju, na prvi pogled, veze ni s Hasanbegovićem ni s Hrvatskim suverenistima, rekla je Bruna Esih.

 

Foto: Tomislav Pavlek/Hina