Svećenika proganja vremešna dama: Šalje mu ljubavna pisma i jako je ljubomorna kad on razgovara s drugim vjernicama

Svećenika proganja vremešna dama: Šalje mu ljubavna pisma i jako je ljubomorna kad on razgovara s drugim vjernicama

Nije šala. Župnik Goran Kuhar ima ozbiljan problem. U njega se opasno zaljubila jedna župljanka. A to ”opasno” doslovno je tako. Požalio se da ga proganja. Ne samo da mu šalje ljubavna pisma s, malo je za reći, neugodnim rečenicama za jednog svećenika, poput one u kojem navodi koje dijelove tijela mu želi ljubiti, nego je i toliko ljubomorna da kada on razgovara s drugim ženama, ona im odmah prijeti crnom magijom, gatanjem, ili bacanjem uroka, piše Dnevnik.hr

Pisma zaljubljene gospođe redovito stižu. I to traje već dulje vrijeme. ”Ta priča započela je prije nekoliko godina i to na jednom pogrebu i od toga pogreba nadalje, gospođa je počela uredno dolaziti u crkvu”, priča svećenik Kuhar.

”Ako se slučajno s nekom drugom gospođom malo duže zadržim u razgovoru, odmah postane napeta situacija i gospođa postane smrtno ozbiljna. Jako je ljubomorna. Štiti me kao medvjedica mlade, ali gospođa ima svog muža i svoju obitelj i neka za njih brine”, kaže Kuhar.

Pa se svećenik obratio i gospođinom suprugu. ”Želio sam ga samo obavijestiti da kod kuće ima nekih problema, očito, i da pokuša kod kuće urediti te stvari i razgovarati sa svojom suprugom. Muž se nije oglasio, nije reagirao, niti je išta poručio, tako da ne znam što misli o svemu”, rekao je Kuhar.

Nakon više pokušaja da riješi situaciju, svećenik nije ima druge, nego se obratiti medijima. Zaštitu od proganjanja potražio je i na oglasnoj ploči svoje župe.

Nije mu do ljubavnih tričarija, on se samo želi baviti svojim poslom. ”Kad bih se i želio oženiti i imati svoju obitelj, ta gospođa ne bi bila moja izabranica. Želim i dalje ostati svećenik i svima poručujem kako s tom gospođom nemam ništa drugo i neću imati ništa. Svećenički poziv je za mene predragocjen da bih ga napustio”, poručuje.

”Meni je u cijeloj priči najžalosnije da udana gospođa od 60-tak godina, vjerojatno je i baka, radi takve gluposti, sve mi je ovo stvarno stresno”, rekao je svećenik.

Foto: Screenshot/Nova TV