Radeljić i Bujanec preko Nacionala krenuli na Kolindu: Već objavili sadržaj nekih njenih mailova i SMS-ova

Radeljić i Bujanec preko Nacionala  krenuli na Kolindu: Već objavili sadržaj nekih njenih mailova i SMS-ova
“Privatna arhiva bivšeg savjetnika hrvatske predsjednice postaje zlokobno oružje u predsjedničkoj kampanji”, piše Nacional. U, kako kažu, perfidnoj kampanji Radeljić prijeti objavom vlastite korespondencije s Kolindom Grabar Kitarović.
Čak 200 privatnih e-mail poruka i gotovo tisuću poruka SMS-a koje je Grabar-Kitarović tijekom četiri godine izmijenila sa svojim sada bivšim savjetnikom za unutarnju politiku Matom Radeljićem postali su jedno od oružja koje krug ljudi blizak stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore planira koristiti kao svojevrsnu “crvenu krpu” kojom u svakom trenutku mogu zaprijetiti predsjednici.
Radeljić i njegova suradnici  su preko Nacionala već objavili neke poruke.
Nacional piše da je predsjednica pitala Radeljića “Joj, Mate jesmo li to trebali napraviti”, nakon što je maknula Titovu bistu s Pantovčaka.

Osim toga, Radeljiću je prosljeđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom kojega je zamolila za pomoć na reakcije oko njezine izjave “Za dom spremni”.

Novinarka Orhidea Gaura za N1 je rekla to ilustrira koliki je utjecaj Mate Radeljić imao na predsjednicu. Nije rekla kako je Nacional došao do tih podataka i je li i sam tjednik na taj način sudjelovao u “perfidnoj kampanji” protiv predsjednice Kolinde.

Foto: Mladen Volarić/Hina