Ugledni politolog Anđelko Milardović objavio provokativan post: “Plenkoviću, kad ćeš smijeniti ustašu Pupovca”

Ugledni politolog Anđelko Milardović objavio provokativan post: “Plenkoviću, kad ćeš smijeniti ustašu Pupovca”

Ugledni politolog dr.Anđelko Milardović  objavio je post na LinkedInu s vrlo provokativnim naslovom: “Plenkoviću, kada ćeš smijeniti ustašu Pupovca”. Naglašava da su  premijer  Plenković i saborski zastupnik  Pupovac dva remetilačka čimbenika koja iritiraju javnost.

“O dva dominantna remetilačka čimbenika političkog sustava RH koji svojim političkim djelovanjem sustavno iritiraju političku publiku građana ove zemlje. Što ih povezuje? Gola volja za moć novac ! Jesmo li mi građani lude ovce za šišanje škaricama dvojice drznika, narcisa, prepotentnih, arogantnih autoritaraca ,makijavelista, koji misle da je njima sve dopušteno? Ma nemojte, molit ću fino?! Dokle će nas ova dvojica maltretirati,  ističe  Milardović koji nam je pojasnio zašto je Pupovca nazvao ustašom.

S obzirom na to da zastupnik  SDSS-a tvrdi da je nesnošljivost i nasilje prema drugim narodima povezana je s pokušajem rehabilitacije ustaštva, onda  se i za njega može reći da  zagovara ustaštvo jer je dio te vlasti koju tako žestoko kritizira.   Milardović nam je otkrio da je post uputio izravno  Andreju Plenkoviću u Banske dvore. 

Foto: N1