Škoro objavio nalaze pretraga: Nisam bolestan, to su dezinformacije koje plasiraju moji protivnici

Škoro objavio nalaze pretraga: Nisam bolestan, to su dezinformacije koje plasiraju moji protivnici

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je na navode o njegovom navodno lošem zdravstvenom stanju. Smatra da iza toga stoje njegovi politički protivnici, te je objavio nalaz kontrolnih pregleda koje je prije nekoliko dana obavio u Kliničkoj bolnici ‘Merkur’. Najavio je da će objaviti i imovinsku karticu.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku – što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB ‘Merkur’ u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči“, objavio je Miroslav Škoro. 

Foto: Milan Šabić/Hina