Most odustao od Petrova: Podržat će Miroslava Škoru

Most odustao od Petrova: Podržat će Miroslava Škoru

Glavni odbor Mosta nezavisnih lista sutra će odlučiti o predsjedničkom kandidatu stranke, a iako je to tijelo prije odlučilo da će Most imati svoga kandidata, ta će odluka sutra biti preispitana. Potvrdio nam je to politički tajnik stranke Nikola Grmoja.

– Još je na snazi odluka da ćemo imati svoga kandidata, no analizirat ćemo sve što se događa u pretkampanji i shodno tomu donijeti konačnu odluku – kazao je Grmoja.

Iako su iz Mosta prije dolazile neslužbene najave da bi se za predsjednika RH mogao kandidirati predsjednik stranke Božo Petrov, ali i mišljenja o drugim kandidatima iz stranačkih redova, te su priče u međuvremenu utihnule, a sve se češće čuje da će se ići na podršku Miroslavu Škori. Da se o toj opciji razgovara moglo se čuti i u Škorinu izbornom stožeru, a u prilog tezi da je dogovor postignut mogao bi ići i današnji Škorin potez. Taj je predsjednički kandidat, naime, potpisao Mostovu inicijativu da se voda Ustavom zaštiti kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro, a sve u cilju sprečavanja privatizacije javne opskrbe vodom, piše Večernji list.

Foto: Facebook