Fatalana starleta Sunita pokušava prevariti policiju: Ona je hladnokrvno ubila hercegovačkog poduzetnika

Fatalana starleta Sunita pokušava prevariti policiju: Ona je hladnokrvno ubila hercegovačkog poduzetnika

Bivšoj hercegovačkoj missici određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je jednim metkom iz pištolja ubila 55-godišnjeg hercegovačkog poduzetnika Ninu Ivanković nakon svađe s njim rano ujutro u petak u Vili Ivanković.

21-godišnja Sunita Hindić Bošnjaković, koja je, navodno u bijegu od policije slomila obje noge, možda i nije slomila noge. Barem tako kažu najnovije neslužbene informacije prema kojima je bivšoj miss Hercegovine gips stavljen na zdrave noge ne bi li izbjegla pritvor koji joj je određen zbog mogućnosti bijega, javlja RTL.

U toj verzij, radi se o naručenom ubojstvu koje je trebalo izgledati kao neplanirani zločin u afektu te su se osobe koje su sve organizirale morale pobrinuti i za Sunitin bijeg, piše Slobodna Dalmacija. 

Mještani Bune su spremni posvjedočili kako je Sunita često dolazila u vilu, ali nisu željeli komentirati prirodu njenog odnosa s Ninom Ivankovićem. Prva verzija zločina je bila da su tu večer proveli u većem društvu kada su se njih dvoje posvađali te ga je ustrijelila. Nakon toga je krenula priča kako je Sunita iste noći od Ivankovića otišla u drugu sobu hotela kod jedne muške osobe koja ju je izbacila vani. Zatim se vratila do Ivankovića i usmrtila ga, navodi ta verzija, piše Slobodna Dalmacija.

Prema informacijama kojima raspolaže Slobodna, Sunita je bila u vili do 6 ujutro odakle je otišla taksijem, da bi se vratila nakon otprilike sat vremena i usmrtila Ninu Ivankovića. Sunita je došla do ugostiteljskog objekta Vila Ivanković, ušavši u sobu u kojoj je bio 55-godišnji Ivanković, prvo se s njim verbalno sukobila.

U jednom trenutku, htijući ga usmrtiti, ispalila je jedan hitac u pravcu njega. Od ispaljenog hica i zadobivene prostrjelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, a zbog iskrvarenja je i preminuo na licu mjesta.

Ranije se pisalo da je misica Ivankovića ustrijelila u leđa, no tužitelji ne spominju mjesto ranjavanja, saznaje se od Kantonalnog tužiteljstva.Osumnjičena je Sunita potom otišla s lica mjesta, a isto tako utvrđeno je da je često mijenjala adrese stanovanja, odnosno da je boravila na više adresa.

Usprkos ozljedi u vrlo kratkom je razdoblju uspjela pobjeći čak do Bugojna, da bi nakon prijave policiji bila odvedena u JU Bolnicu Travnik, gdje joj je pružena liječnička pomoć.

Kako je jučer saznao Haber.ba iz policijskih krugova bliskih istrazi, ona je istražiteljima rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića, da ne zna zbog čega je to učinila jer “se samo malo igrala pištoljem”.

Nakon što je shvatila da je Ivanković ubijen, kazala je da je skočila s trećeg kata motela, i to ravno u rijeku Bunu, pri čemu je polomila obje noge. No, policija je našla neke rupe u njenoj priči o skoku s trećeg kata. Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, kada se odlučila na bijeg, najvjerojatnije je skočila sa zida uz Villu, gdje su nađeni njene štikle i tragovi krvi, objavio je Avaz.

U noći koja je prethodila ubojstvu s njom i Ivankovićem u motelu je, piše Haber, bio i A. Š., od ranije poznat policiji, kojem je ona u jednom trenutku ušla u sobu. No, on ju je, piše spomenuti portal, izbacio iz sobe. Što se u međuvremenu dogodilo između nje i Ivankovića, nije poznato, ali je ona oko šest ujutro pozvala taksi i u mostarskom prigradskom naselju Ilići se predomislila, kazavši taksistu da je vrati nazad.

Sat poslije susjed je čuo pucanj, a Hindić-Bošnjaković je ponovo pozvala taksi i odvezla se do Turbeta kod Travnika, gdje se preksinoć u 20 sati predala policiji, prenosi Index.

Otac missice osumnjičene za ubojstvo za Avaz je ispričao kako nije bio u najboljim odnosima s kćerkom, no dadaje da vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom saslušanja. Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

“Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali… Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom… Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio”, ispričao je Esad.

Prema njegovim riječima, ne želi da se stvara pogrešna slika o njegovoj obitelji. Dodaje i kako je čuo da postoje svjedoci koji su vidjeli Sunitu kako ide od sobe do sobe i govori da je Nino ranjen, da mu treba pomoć. Kaže: “Neka se sve ispita”.

Esad Hindić tvrdi da mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, uprkos lomu obje noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku.

Foto: Facebook