Hebrang otkrio detalje razgovora sa Šeksom, kritizirao Kolindu: Vjeruje da će Škoro resetirati Hrvatsku

Hebrang otkrio detalje razgovora sa Šeksom, kritizirao Kolindu: Vjeruje da će Škoro resetirati Hrvatsku

Andrija Hebrang gostovao je u emisiji Bujici, gdje je komentirao aktualne političke teme te predsjedničke izbore. Bivši HDZ-ov ministar i kandidat za predsjendika podržao je Miroslava Škoru, protukandidata HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović. Osim toga, otkrio je detalje razgovora sa svojim stranačkim kolegom Vladimirom Šeksom.

Prenosimo objavu Velimira Bujaneca, voditelja Bujice.

“Andrija Hebrang u Bujici: Hrvatska nije osudila ni jednog KOS-ovca, a Šeksa sam pitao čiji su nadimci Sova i Kolega?!

Nevjerojatno je da nam državu vodi premijer koji je cijeli Domovinski rat proveo u inozemstvu – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji prof. dr. Andrija Hebrang, bivši potpredsjednik HDZ-a, uz napomenu da je funkcija diplomacije da provodi, a ne da vodi politiku, po čemu je Hrvatska jedinstvena u svijetu.

“Jedino kod nas Zrinjevac kroji politiku, a iza svega stoji Budimir Lončar, kojem smo davno trebali suditi,“ bio je jasan ratni ministar zdravstva.

Prof. Hebrang je u Bujici podržao gradonačelnika Vukovara: – Zbog ljudi poput Ivana Penave još uvijek vjerujem da Hrvatska ima budućnost!

Komentirao je i predsjedničke kandidate: – Vjerujem da će Miroslav Škoro resetirati Hrvatsku!

Kolindi je zamjerio odnose s Vučićem, koji nisu u nacionalnom, već u osobnom interesu, dok Milanoviću predviđa još jedan izborni poraz”, objavio je Velimir Bujanec.

Emisiju u kojoj je gostovao Hebrang pogledajte ovdje:

Foto: