Iz medija upozoravaju “radikalnu” Ivonu Milinović: Ako ovako nastavi, ide u političko samoubojstvo

Iz medija upozoravaju “radikalnu” Ivonu Milinović: Ako ovako nastavi, ide u političko samoubojstvo

Ivona Milinović, HDZ-ova zastupnica u riječkoj Gradskoj skupštini protiv koje se vodi stegovni postupak na stranačkom Sudu časti, sada je ponovno u fokusu javnosti. Mediji joj zamjeraju komentar na priopćenja udruga koje su organizirale prosvjed “pravda za djevojčice”.

Milinović smatra da su udruge iskoristile prosvjede koje su promovirali kao nestranačke i neideološke, da bi promovirale vlastite ideološke interese, poput legalizacije pobačaja i promoviranja takozvane rodne ideologije.

‘Ivona “vječiti naivni majmun” Milinović htjela ići na prosvjed u subotu u Rijeci da se bori protiv nepravde, za pravnu državu. Ide vječita najpoznatija i najnaivnija majmunica grada Rijeke, Ivona Milinović, prosvjedovati protiv nepravde i silovatelja. Mislila glupa i najnaivnija vijećnica Ivona, naivni glupi idealist, da ćemo svi mi neovisno o političkoj opciji boriti se za pravdu. Rezultat? Ispada da se organizatorice prosvjeda ne bore protiv nepravde, ne bore se za pravnu državu i djevojčice, već isključivo za svoje ideološke propagandne svinjarije i radna mjesta u vrlo opskurnim udrugama. 2 od 3 objave na njihovim stranicama nakon što su se “oslobodile” i neuspješno “prevarile javnost” – sloboda za ubojstvo nerođenih djevojčica. To je cilj. Kakva nepravda i kakva silovanja. Silujte! Kradite! Dok god “dajete pare” da se mi “borimo” za prava “žena” i protiv silovanja. Doduše, svojski su se te “borkinje” potrudile da relativiziraju sto je žena a što muškarac. Da što duže nitko ne može detektirati koji je cilj njihova postojanja? I za što se pak bore? Zašto ih plaćamo iz javnih sredstva? Ma sramite se neradnice nepametne i zlobne, kakve ste sve osobne tragedije spremne iskoristiti da bi dobile nezasluženu plaću iz javnog proračuna’, napisala je Milinović.

Riječki Novi list taj komentar je nazvao “još jednim ružnim istupom Ivone Milinović” i “biserom”. Upozorili su ju da je trebala izvući poruku iz nastupa na podcastu Velebit, te da ju takvi nastupi vode u vlastito političko samouništenje.

Novi list upozorava

Milinović je zbog podrške koju dobiva preko društvenih mreža ohrabrena, te najavljuje da nastavlja političku borbu. Više puta se ironično osvrnula na medijske napade, tvrdeći da joj oni samo govore da je na pravom putu, te ironično komentirajući da se boji da joj neki od tih medija ne bi ispostavili fakturu za promociju.

Iz Novog lista ju upozoravaju da ju upravo takva podrška vodi u “potpunu destrukciju, odnosno u političku radikalizaciju”, zato što HDZ želi biti “demokršćanska stranka desnog centra kojoj je stran bilo kakav ekstremizam”.

Sporna izjava o Srbima

Milinović se našla u nemilosti vodstva HDZ-a zbog, kako kaže, nespretnog odgovora Torcidi kojima je poručila da “u Rijeci nema problema sa Srbima jer ih je 6,5 posto, ali da bi vrba možda trebalo u dalmatinskim selima gdje ih je 30, 40 posto.”

Zbog te izjave se više puta ispričala te preuzela političku odgovornost, ali to nije bilo dovoljno stranačkom vodstvu, koji je protiv nje pokrenuo stegovni postupak.
Foto: N1