Radikalna ideja Zdravka Tomca: Milanoviću treba zabraniti dolazak u Vukovar, on je vjerni sljedbenik diktatora Tita

Radikalna ideja Zdravka Tomca: Milanoviću treba zabraniti dolazak u Vukovar, on je vjerni sljedbenik diktatora Tita

Sada kada se konačno cijela Hrvatska složila da je Dan sjećanja u Vukovaru nacionalni blagdan i da je to jedan od najznačajnijih dana u hrvatskoj povijesti, potrebno je neke stvari staviti na svoje mjesto i nazvati ih onako starčevićanski pravim imenom. Sve zlo koje traje godinama, svi sukobi, svi razdori u hrvatskom društvu koji traju godinama, a prelamaju se preko leđa grada – heroja Vukovara izravna su posljedica dugogodišnje rušilačke politike Zorana Milanovića.

Zato, ako želimo da Dan sjećanja na Vukovar bude čist, dostojanstven, potrebno je da poglavito vukovarski branitelji, ali i cijelo hrvatsko društvo donesu neke bitne odluke. Problem odnosa u Vukovaru nije nastao sam od sebe, nego je posljedica dugogodišnje Milanovićeve antihrvatske politike, piše  Zdravko Tomac na portalu Direktno.

Hrvatsko nacionalno etičko sudište (HNES), u Zoranu Milanoviću prepoznalo je vjernog sljedbenika diktatora Tita i kao takav osuđen je na javnoj sjednici za etičku veleizdaju hrvatskih nacionalnih interesa. Ali, nije samo Milanovićeva politika podjela imala miris etičke veleizdaje, već su to bile i politike predsjednika Mesića i Josipovića, koji su odlučili bez obzira na cijenu i žrtvu, od Vukovara napraviti grad prisilne ljubavi i tolerancije, ali na neistinama i lažima, kao i na prihvaćanju krivotvorina o tome što se u Vukovaru stvarno događalo.

Perfidno su tragediju Vukovara pretvarali u građanski rat, podilazeći Srbiji, od heroja su napravili zločince, a od zločinaca heroje. Ipak, glavni krivac i provoditelj te veleizdajničke agende je Zoran Milanović kao predsjednik Vlade RH, jer je on donosio operativne odluke koje su stvorile pakao u Vukovaru i pakao u cijelom hrvatskom društvu, pakao kojega nam je Milanović javno obećao.

Sve je uglavnom poznato, iako zbog hrvatskih medija koji su najmanje hrvatski, istina ne izlazi na vidjelo. Zato ćemo ovdje ponoviti samo neke najvažnije činjenice kako bismo na temelju njih argumentirali prijedlog da se donese odluka kojom bi se na veličanstveni Dan sjećanja na Vukovar Milanovića proglasilo personom non grata u gradu-heroju Vukovaru. Proteklih godina rasvijetljena je uloga Zorana Milanovića, ali zbog odnosa snaga i snažne podrške antihrvatskih snaga koje stalno trguju s Vukovarom, kao s Kristovim haljinama nakon raspeća, istina je uglavnom sakrivena. Politička trgovina Vukovarom i vukovarskim žrtvama otpočela je onog dana kada je Vukovar razapet na Golgoti Ovčare, ističe Zdravko Tomac.

Foto: Facebook