3D tapete – najpopularnije tapete za dječju sobu

3D tapete – najpopularnije tapete za dječju sobu

Ukrasite zidove dječje sobe omiljenim nogometnim junacima, svemirskim motivima ili razigranim životinjama.

Ako ste u potrazi za savršenim tapetama za dječju sobu, vrijeme je da i sami ponovno postanete dijete! Zmajevi, sirene, nogometni junaci ili svemirski motivi… Potražite nešto što kod djeteta izaziva kreativnost i razvija maštu. Svakodnevno im priuštite pravu pustolovinu i to u udobnosti njegove vlastite sobe. Neka se u njemu probudi znatiželja za istraživanjem do sada neviđenoga i nepoznatog, pa makar samo u mašti.

Tapete za dječju sobu promiču kreativnost i pobuđuju znatiželju naših najmlađih. Budući da dolaze u raznim motivima nećete imati problema odabrati upravo ono što se najviše sviđa vašem djetetu. Bilo da je riječ o tapeti s motivima svemira, s likovima nogometnih junaka ili klasičnim motivima za sobu djevojčice, u djeci će se zasigurno probuditi razigrani duh i mašta.

Pustolovni motivi tapeta za dječake osvojit će ih na prvu. Osobito će im se svidjeti i motivi automobila, bagera, vatrogasnih vozila, helikoptera i raketa.

Koje vrste tapeta postoje?

Možete birati između nekoliko vrsta kao što su flis foto tapete, samoljepljive tapete, zatim one koje se mogu prati te one koje su otporne na vodu. Posebno treba istaknuti i samoljepljive tapete za drvo kojima bez ikakvih problema brzo i lagano možete furnirati dječji namještaj. Naposljetku, tu su i sve popularnije 3D tapete koje zbog svoje treće dimenzije unose živost u svaki prostor.

Važno je spomenuti da su sve navedene tapete otporne na vodu te na habanje. Flis tapete prikladne su za skrivanje manjih nedostataka na zidovima, zbog čega se nameću kao jednostavno rješenje uređenja prostora bez puno muke. Postavljaju se lijepljenjem te nisu rezervirane samo za dječje i dnevne sobe nego i za kupaonicu te kuhinju.

Osim toga, jednostavno se čiste i održavaju te ćete ih u bilo kojem trenutku moći lagano skinuti i „prebaciti na drugo mjesto“ bez uništavanja zidova.

Tapete u dječjoj sobi uvelike pridonose razvoju  mašte. Osim toga, potiču razvoj jezika, kulturne svijesti, ali i donošenje odluka. Bez obzira na to što vaš mališan ima nepunih 5 ili 6 godina, vesele tapete u njegovoj sobi bit će mu savršeni suputnik kroz njegovo djetinjstvo.

Izvor slike: Dovido.hr