Tko je Denis Mohenski koji je stekao milijunsko bogatstvo na adventskim kućicama?

Tko je Denis Mohenski koji je stekao milijunsko bogatstvo na adventskim kućicama?

Denis Mohenski, apsolutni rekorder po broju kućica na zagrebačkom Adventu, u Istri je sagradio luksuznu vilu s bazenom vrijednu barem deset milijuna kuna.

Ime joj je Villa Bianca, a ljeti je iznajmljuje turistima za gotovo 32.000 tisuće kuna tjedno.

U Bužiniji pored Novigrada Mohenski je prošle godine kupio oranicu i na njoj ove godine dovršio gradnju vrijedne vile. U zemljišnim knjigama nije upisan nikakav teret, što znači da je zemljište kupio bez kredita. Denis je tek 2016. osnovao tvrtku s kojom je prvi put sudjelovao na Adventu. A danas posjeduje ovu vilu.

Skupocjena Villa Bianca glasi na Denisa i Sunčanu Mohenski, a vrijednost joj se procjenjuje na nešto više od milijun i petsto tisuća eura, pišu 24 sata.

– Riječ je o tipologiji objekta, arhitekturi koja se učestalo ponavlja u posljednje vrijeme na tom području, a što upućuje na to da je investitor kupio neko tipsko rješenje projekta i da mu je bio cilj brzo izgraditi, a ne razviti projekt koji će svojom arhitekturom predstavljati trajniju vrijednost području na kojem je izgrađen – prokomentirao je naš sugovornik.

U oglasu na Bookingu vidi se kako vila ima četiri sobe raspoređene u gotovo 300 kvadrata, hidromasažnu kadu, saunu, privatni bazen, veliku terasu za sunčanje…

Na slici: Denis Mohenski sjedi pored  Miće Dušanovića

Foto: Facebook