Dubrovčani su uživali na Thompsonovom koncertu: Je li policija vidjela ustaška obilježja?

Dubrovčani su uživali na Thompsonovom koncertu: Je li policija vidjela ustaška obilježja?

Policijska uprava dubrovačko-neretvanske komentirala je medijske napis o ustaškim obilježjima na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dubrovniku.

“Obavještavamo Vas da je prilikom održavanja glazbenog koncerta pjevača Marka Perkovića-Thompsona 6.prosinca u Dubrovniku, sukladno prosudbi i sačinjenom planu osiguranja, bio angažiran dovoljan broj policijskih službenika, te je protekao bez sigurnosnih incidenata.

Nadležna policijska postaja poduzela je sve potrebne mjere i radnje s ciljem dokumentiranja svih događanja vezano za navedeno javno okupljanje-koncert. O svemu utvrđenom izvijestiti će nadležno državno odvjetništvo, te će sve daljnje radnje policijski službenici poduzimati u koordinaciji s njim”, odgovorila je policija na upit N1 televizije.

Oko deset tisuća ljudi slušalo je u petak koncert koji su organizirale gradske vlasti Dubrovnika kao dar braniteljima i sugrađanima na dan sjećanja na herojsku obranu Grada 1991. godine.

Koncert je započeo pjesmom “Bog i Hrvati”, a nije izostala ni “Bojna Čavoglave”. Thompson je publici rekao “Ovo smo pjevali i 1991. godine, idemo zajedno”.

Foto: Baldo Maruničić/Hina