Zašto se Velimir Visković naljutio na Ninu Raspudića: Zato što navija za desnicu?

Zašto se Velimir Visković naljutio na Ninu Raspudića: Zato što navija za desnicu?

Velimir Visković  se “naljutio” na Ninu  Rapudića zbog njegovih komentara o snazi ljevice i desnice u Hrvatskoj.  Viskoviće post, koji će zasigurno  izazvati borjne reakcije, prenosimo u cijelosti.

“Slušam na RTL-u, inače zanimljive, komentatore Raspudića i Puhovskoga, koji se uglavnom slažu da Kolinda, unatoč intelektualnoj inferiornosti, sigurno pobjeđuje u drugom krugu (Krešo Macan nije baš posve siguran). Raspudić čak decidirano navijački tvrdi kako u Hrvatskoj desnica tradicionalno dominira nad ljevicom u omjeru 60:40.
Računica mi je prilično sumnjiva jer kako onda protumačiti svojedobne premoćne pobjede Mesića i Josipovića?!
Iskreno, osobno mislim da je većina hrvatskih birača negdje oko političkog centra i ovisno o prilikama naginje se malo ulijevo ili udesno. Sad se radi o tome tko će imati utjecaj nad tim političkim centrom.
A i u aktiviranju onih koji u prvom krugu nisu glasali. Pritom valja imati na umu da u drugom krugu uvijek izlazi više glasača. Uglavnom ne hadezeovaca, koji su vrlo disciplinirana glasačka vojska.
Također, mislim da Hrvati ipak nisu potpuni kreteni, valjda procjenjuju i pamet, znanje, pa i psihičku normalnost kandidata.
Stoga, unatoč svemu, ja mislim da ima šansi za normalnu Hrvatsku”, piše Visković.

Foto: RTL