Milanović ponovno napao Kolindu: Ponaša se čudno i eratično

Milanović ponovno napao Kolindu: Ponaša se čudno i eratično

Zoran Milanović se u sklopu predsjedničke kampanje nalazi u Osijeku. Ondje je i davao izjave novinarima.

“Svima koji me neće podržati zahvaljujem što će uopće izaći na izbore i vjerujem da će onih koji će me podržati biti više. Utakmica će biti tijesna i napeta do samoga kraja i lošu vlast nažalost nekad biraju dobri ljudi koji ne izađu”, kazao je Milanović na početku izjave za medije.

“Sada igram u protivničkom šesnaestercu, ali to ne garantira da ću zabiti gol do kraja. Nisam rođen u HDZ-u, ja sam svoj put u politici morao graditi drugačije”, rekao je.

Što se tiče najnovije vijesti kako će se Milijan Brkić priključiti izbornom stožeru aktualne predsjedniceKolinde Grabar-Kitarović, rekao je da kod njega to ne stvara paniku, javlja N1.

“Kod mene ništa ne stvara paniku, što ne znači da nekim stvarima nisam zabrinut, ali ovim činjenicama koje ste vi nabrojali nisam zabrinut.”

Odgovorio je i na prozivke premijera Plenkovića kako je on tijekom svog mandata kao premijer zadužio Hrvatsku.

“Moja Vlada je Hrvatsku spasila od dužničke propasti. To je jedina istina. Moja Vlada je naslijedila ogroman dug kojega je naslijedila od Vlade u kojoj su bili Plenković i Grabar-Kitarović. Moja Vlada je zemlju preuzela u najgoroj fianancijskoj krizi s ogromnim kamatama, s javnim dugom od preko 65 posto.”

To su nam Plenković i ta vlada ostavili. Ja vidim da već nekoliko mjeseci ta gospoda cijelo vrijeme ponavljaju istu priču. To je neistina i zato bih volio da se gospođa Kitarović pojavi u toj prvoj debati u ponedjeljak da malo i o tome popričamo, jer lako ti je iza filtera i kroz sužene zjenice gledati među 11 protukandidata gledati debatu.”

Dodao je i sljedeće:

“Međutim, debata u kojoj se razgovara jedan-na-jedan, uz minimalnu asistenciju, odnosnu opstrukciju voditelja, to je pravi način da se razgovara. Čak i o stvarima koje nisu predsjednička ovlast, ali koje pokazuju znanje, širinu, obrazovanje, karakter.”

“Predsjednica je nepredvidiva, njeno ponašanje je eratično (nepostojano), čudno, da ostanem na tome”, još je dodao.

Foto: Hina