Sin Antuna Vrdoljaka napao Gorana Navojca: Sve smo mu isplatili. Samo smo dužni Mustafi Nadareviću

Sin Antuna Vrdoljaka napao Gorana Navojca: Sve smo mu isplatili. Samo smo dužni Mustafi Nadareviću

Ovih dana u medijima se pisalo o neisplati honorara glumcima filma i serije “General” koji je režirao Antun Vrdoljak. Prema tvrdnjama nekih od glumaca tvrtka Kiklop film, koja je u vlasništvu Andrije Vrdoljaka, nije im isplatila honorare iako je od snimanja prošlo dvije godine. Na  optužbe  glumca Gorana Navojca  u ime produkcije odgovorio je Andriju Vrdoljaka, sin redatelja  Antuna Vrdoljaka.

– Nije riječ o navodnim neisplatama honorara, već je riječ o tome da neki od spomenutih suradnika imaju potraživanja koja nisu u skladu s ugovorenim iznosima. To se poglavito odnosi na osobu koja je najžešće istupila u medijima, a kojoj je u cijelosti isplaćen ugovoreni honorar. Budući da se je ta osoba odlučila mimo nadležnog suda obratiti sudu javnosti, spremni smo objaviti njegov ugovor i dokaze o isplati ugovorenog honorara, o čemu se namjeravamo izjasniti nakon konzultacije s odvjetnikom koji nas zastupa. Što se tiče ostalih koje mediji spominju o njihovim će potraživanjima odlučiti sud, a ne mediji. Od spomenutih, postoji manji dug prema uvaženom glumcu Mustafi Nadareviću, kojem ćemo ostatak honorara uskoro isplatiti, jer želimo naglasiti kako još nije završena distribucija filma u inozemstvu od koje očekujemo prihod koji će to podmiriti, javlja Večernji list.

Mustafa Nadarević je na upite medija o neisplati honorara potvrdio kako mu honorar nije u cijelosti isplaćen te je samo kratko dodao: – Ne želim ništa dalje o tome pričati, sve je tako neugodno.

Foto: Danijel Sponza/Hina