Djevojka poslala dramatičnu poruku nestalom Stipi Capanu: Samo se javi da si dobro, ne moraš ništa nikome objašnjavati

Djevojka poslala dramatičnu poruku nestalom Stipi Capanu: Samo se javi da si dobro, ne moraš ništa nikome objašnjavati

Već pet dana traga se za 23-godišnjim mladićem iz Rijeke koji je posljednji put viđen u noći s četvrtka na petak. Tada se pozdravio s djevojkom i otišao u svoj stan, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Stipe Capan na dan nestanka na sebi je imao tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele. Visok je 189 centimetara, mršav, ima 23 godine.

aj je opis objavljen i na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba. Trag mu se gubi prije gotovo pet dana. Posljednji je put viđen 31. siječnja, oko 1 ujutro.

Obitelj je u kontaktu s policijom. Ovim putem i oni pozivaju sve koji nešto znaju da pomognu, javlja RTL.

“Teško je. To locirati na području Hrvatske, ne vjerujem, jer bi bilo evidentirano da je on izašao iz Hrvatske negdje van, znači kroz putovnicu ili osobnu. To bi bilo evidentirano. Za sad nije ništa evidentirano”, rekao je otac Anton Capan.

Telefonom nam se javila Stipina djevojka, koja mu želi poručiti:

“Molim te, samo mi se javi da si dobro. Ako ti treba odmor i odmak od svega, razumijem. Ne moraš ništa nikome objašnjavati, ne moraš dolaziti. Samo mi se javi da znam da je sve u redu”, rekla je.

Prema informacijama nekih od ljudi koji su se toga dana družili sa Stipom Capanom, on je posljednji put viđen kada se zaputio prema stanu u kojem mu je prijavljeno mjesto boravišta, ovdje u Rijeci, u Blizini centra grada. Međutim, nije do ovdje stigao, a stanari s kojima smo razgovarali kažu da nemaju korisne informacije, nisu ga viđali ni tih zadnjih dana prije nego što je nestao.

Iz policije daju sve od sebe kako bi što prije došli do ozbiljnih tragova.

“Odmah po dojavi policija je počela s provedbom mjere potrage na terenu, ali i s razgovorima. S članovima obitelji, s prijateljima, poznanicima, kako bi što brže i što kvalitetnije došli do informacija koje su potrebne u otkrivanju nestale osobe”, rekla je glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.