Pucnjava u Vukovaru: Policija još uvijek traga za muškarcem s pištoljem. Zašto je došlo do sukoba?

Pucnjava u Vukovaru: Policija još uvijek traga za muškarcem s pištoljem. Zašto je došlo do sukoba?

Ispred tržnog centra Golubica Mall, u središtu Vukovara, u subotu je oko 20 sati došlo do sukoba dvije osobe, a onda, kako kažu očevici, i pucnjave iz vatrenoga naoružanja.

Nitko nije ozlijeđen, a policija je brzo stigla na mjesto događaja.

Navodno kako su se dvije osobe, mlađi i stariji muškarac, prvo verbalno sukobili u prostoru Konzuma koji se nalazi u tržnom centru, a onda sukob nastavili i ispred centra – prenosi Večernji list.

U jednom trenutku stariji muškarac je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca. Sve to je, kažu građani, izazvalo pravu paniku među prolaznicima koji su počeli panično bježati.

– Svi su gledali negdje da se klone, bježali gdje je tko stigao, djeca plakala. Bilo je zaista strašno. Ljudi su uznemireni i uplašeni jer tko danas šeta gradom s pištoljem uz sebe i što to mora da se dogodi da netko počne da puca – kaže jedna od radnica u Golubici.

Policija navodno još uvijek traga potraga za pištoljem, ali i jednom od osoba uključenom u sukob.

-Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi ne možemo potvrditi niti da je bilo pucnjave niti da je bačena petarda. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere. Na sreću nije bilo ozlijeđenih – rekla je policija.

Foto: Damir Senčar/Hina