Otkriven identitet piromana koji je palio vozila po Zagrebu: Potječe iz ugledne obitelji, ali se odao porocima

Otkriven identitet piromana koji je palio vozila po Zagrebu: Potječe iz ugledne obitelji, ali se odao porocima

Mladić (27) kojeg je policija uhitila pod sumnjom da je palio vozila u Zagrebu sin je ugledne zagrebačke stomatologinje koji od ranije ima problema sa zakonom.

Zagrebačka policija objavila je, naime, da je tijekom 2018. zapalio 11 vozila, a isto toliko je zapalio i u 2019. – Policija je već u srijedu ujutro bila pred njegovom kućom. On im je odbijao otvoriti vrata pa su čekali njegovu mamu da se vrati s posla i otvori im. Uhitili su ga i odveli. Nažalost, on je crna ovca u obitelji. Osim problema sa psihom, ozbiljno petlja i s drogom. U kući je ostao samo s mamom, a otac i brat su pobjegli svojim putevima jer im je bilo neizdrživo – ispričao je za Jutarnji list susjed uhićenog mladića.

Mladićev otac je pak kazao kako mu je sin ovisnik o drogi te da je nedavno na Općinskom sudu u Zagrebu osuđen na rad za opće dobro zbog provala u aute.

– Liječio se u bolnici, pokušavali smo ga poslati u komunu, ali za to ne želi ni čuti – rekao je otac 27-godišnjaka. Dan nakon serijskih požara, 15. studenoga 2019. majku je vrijeđao pogrdnim riječima i lupao po prozoru njezinog stana u prizemlju kuće zbog čega je bio uhićen te je dobio kaznu od 3300 kuna.

Foto:Policijska uprava zagrebačka

Facebook Comments